Skip to main content

Ons team

Rob

Rob Blanchart

Verzekeringsagent
mail Rob

Na zijn studies zette Rob in 2001 zijn eerste stappen in de verzekeringswereld in het kantoor van zijn ouders. Ondertussen nam hij in 2011 de leiding van het kantoor te Oud-Heverlee over.

Met zijn jarenlange expertise kan u bij hem terecht voor een gepersonaliseerd, duidelijk en eerlijk advies inzake verzekeringen.
Rob specialiseert zich voornamelijk in het adviseren van zelfstandigen en ondernemingen en zorgt voor een efficiënte afhandeling van de externe schadedossiers.

André Blanchart

Intern schadebeheer
mail André

André is eind jaren 70 begonnen als KBC-verzekeringsagent en beschikt dus over een jarenlange ervaring in het verzekeringswezen. In 2011 gaf hij de dagelijkse leiding van het kantoor te Oud-Heverlee door aan Rob. André houdt zich nu voornamelijk bezig met het intern en extern schadebeheer.

Marianne Kiesekoms

Relatiebeheer particulieren
mail Marianne

Sinds april 2014 versterkt Marianne het kantoor te Oud-Heverlee. Zij zal instaan voor het advies op maat van de particuliere klanten en de administratieve ondersteuning.

Ria

Ria Vanermen

Verzekeringsagent
mail Ria

Ria heeft maar liefst 35 jaar kennis en expertise in de verzekeringsmaterie. Zij staat garant voor duidelijk advies en professionele schadeopvolging bij vooral de grote ondernemingen in onze portefeuille.

Ria zette in het kantoor de toon van een menselijke manier van werken en het ten alle tijden verdedigen van de belangen van onze klanten.

Katrien

Katrien Blanchart

Relatiebeheer particulieren
mail Katrien

Katrien is onze nieuwe aanwinst sinds 2012. Zij informeert, adviseert en begeleidt onze particuliere klanten. Daarnaast staat zij in voor de externe schaderegeling.